onsdag den 27. februar 2013

Gode kurver...

I forgårs lykkedes det!

Jeg har ønsket og holdt øje alle steder, i mange år nu... Men damen jeg har haft på hjernen, er en dyr dame! Ja jeg taler Wiinblad dame her, eller opsats hedder det vidst, sådan en fik jeg i hvert fald  endelig i forgårs. Kæmpe tak til min mormor for hende!

Hun har gode kurver, er godt bemalet, ja nogen ville nok kalde hende alt, alt for meget af det gode - jeg gætter på det er derfor jeg elsker hende. Det er i hvert fald ord, jeg også er blevet kaldt igennem tiderne ;) Men når hun står der med sine store øjne, blomster på kinder og i håret, kan jeg ikke andet end at elske hende  

2 kommentarer:

  1. Hvor er hun herlig, din pyntede dame!

    Og shape-wear'et: Det ser lækkert ud. Sådan pudder-vintage-herligt! Men ærgeligt, at det ikke holder ordenligt på formerne.
    Jeg har selv lige købt en shapewear-underkjole i H&M. Den holder nu heller ikke ret overbevisende noget som helt inde. Men til gengæld synes jeg den er fin at se på og skøn at have på :).

    SvarSlet
  2. Har først for nyligt fået øjnene op for wiinblad og ejer desværre intet af ham. Jeg har aldrig set en dame som din før men hold da op hun er da alt for lækker!

    SvarSlet