søndag den 26. maj 2013

5 ud af 12...

Jeg giver Samuel korte dag for tiden - vi gennemtvinger ro!
Derfor var han også med til ballet forleden. Ballet, stedet med den meget mystiske farve væg, jeg tror ikke jeg forstår den og det er ikke fordi jeg ikke vil.
Men jeg opdagede noget den kunne. For som vi sad der, og jeg kiggede ind i ham den flottes øjne, opdagede jeg at de var crazy blå med den baggrund. Ved et total tilfælde havde jeg kameraet med og nåde lige at fange et par billeder inden vi skulle hjem Samuel// knægten der cyklede 2 gange 90 km på 3 dage - generalt den sejeste knægt jeg kender!
Sienna// Så lille og fin på overfladen - men sej og stærk inden i!

6 kommentarer:

 1. Celine- du har simpelthen nogle lækre unger! :)

  SvarSlet
 2. Smukke unger - og rigtige modelbilleder ;-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - jeg elsker jo at tage billeder, så må udnytte det når de gider <3

   Slet
 3. Jeg har faktisk tænkt på det her i weekenden, i forbindelse med en cykeltur i omegnen (dog meget kortere end 90 km!) det med at Samuel har cyklet så sindsygt langt! Jeg tænkte...kan det virkelig passe, at det er SÅ langt?! : ) Det er jo nesten som om jeg havde taget min dreng med på cykeltur til Oslo fra hvor jeg bor, og det er altså et godt stykke i BIL! ;-) Hvor er han sej, det må jeg sige!

  Kh hilsen herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er sej - jeg fatter det ikke helt selv...
   Han elsker det med at afprøve det ekstreme. Han er ikke typen der gider at løbe den samme 5 km tur hver dag - så er han ikke til at drive ud af sengen. DEt eneste der kan få ham med der, er hvis han kan gøre det hurtigere end sidste. Men sæt en crazy mål for ham og han er på!
   Næste gang vil han cykle til Tyskland, ved ikke hvorfor, men det vil han bare... Og med Samuel ved man bare at hvis han først har sagt noget, så sker det.

   Tænker at behov for at presse sig selv fysisk - må stamme fra Daniel, tror det ligger i ders dna ;)

   Slet