torsdag den 22. august 2013

Glimt...

Glimt fra ting der sikkert har været delt på Instagram...
Men jeg synes stadig at bloggen har sin ret, så jeg vælger også at dele nogle af dem her.

Jeg bruger meget tid på at tænke tanker om sociale network for tiden. Som du måske ved har jeg oprettet en facebook side til bloggen - find den her. Jeg synes faktisk virkelig den har et formål.
Det lykkedes at få en dialog på en mere ligetil måde - giver det mening?  Nå men jeg synes i hvert fald du skal hoppe derind og være med. Jeg deler meget gerne alt der giver mig en god oplevelse - der er ingen andre kriterier. Mit håb er at andre vil dele med mig på sigt - altså at det bliver en to vejs ting på det punkt.

Men lige nu er jeg ovenud positiv over at nogle følger siden - håber der kommer mange flere til og siden bliver fyldt med alle slags smukke ting 











1// Daniel på vej hjem i flyveren. 2// man skulle næsten tro hun er en lille sart en 3//Ungerne mens vi ventede på sushi til Oldemor. 4// billed jeg fandt hjemme hos min mormor, det gik lige i hjertet 5//vores stue 6//  en eller anden burde pudse de vinduer - man kan ane der er blevet slebet gulv 7// mm lex lchf citron roulade - find opskrift her 8-9// Sammie er igen igang med karate og Sienna er startet 1. klasse. 10-12// ungernes morgenmad for tiden - glutenfri havregrød, en klat kokos olie,  hasselnødde mælk og blåbær og mandler på toppen.


4 kommentarer:

  1. Meget fine billeder, jeg vil høre om du har en mail adresse man kan skrive til. for dit link på siden virker ikke på min computer.

    mvh Nanna

    SvarSlet
    Svar
    1. For hulen da Nanna - mange tak for at gøre opmærksom på det! Linket skulle virke nu, men ellers er min mail info@strawberryflavor.dk

      :)

      Slet