onsdag den 9. oktober 2013

Tilbage bag maskinen...

Jeg har været på sy-kursus...
Måske jeg lige skal fortælle, til dig der ikke har fulgt bloggen længe, at jeg har en modelsyer baggrund og at jeg dagligt har syet i de sidste små 10 år... bare ikke de sidste 2 år, hvor jeg nærmest ikke har rørt en symaskine.

SÅ ja jeg kan jo godt sy. Men den lange pause gjorde jeg var i tvivl om jeg nu stadig kunne og jeg manglede i den grad et ordenligt los i bagen. Og hvem bedre end Line til at give een det.
Så ja i fredags var jeg på sy-skole og det var sååå dejligt! 

Jeg kan stadig sy, det fandt jeg ud af, men jeg havde Line til at støtte mig hele vejen. Jeg har sikkert spurgt langt mere end hvad jeg realt havde brug for, men det var lige det JEG havde brug for, for at komme igang igen. 

Og mig bag en symaskine var som altid et marathon løb, frokost er for taber, foto var er ingen tid til og der-ud-af gik det. Det lykkedes mig at sy 4 par leggings og en af Lines kendte Colette kjoler. Da det hele var færdigt havde jeg en time tilbage, til at tømme slikskålen og ordne små ting.
Målet var de 4 leggings og en kjole, så jeg er mere end tilfreds med det. Men bedst af alt, er det faktum at jeg er igang igen og det ville jeg ikke være uden Line.

Jeg ville ønske jeg havde mulighed for at lade min symaskine stå fremme herhjemme, det er bare ikke en mulighed på 82 m2. Så hvad jeg gør for at opretholde, den gode energi ved jeg stadig ikke - men der skal ikke gå længe før jeg igen sidder bag maskine 15 kommentarer:

 1. Sikke en fantastisk kjole! Dejligt at du er kommet godt i gang med symaskinen igen. Har også kun et godt indtryk af Lines kurser, som jeg stadig har til gode at prøve selv.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅÅÅÅ godt at være tilbage bag maskinen Mirjam - håber du en dag kommer tilbage til DK og at et af Lines kurser <3
   Knuus

   Slet
  2. Tilbage til Danmark kommer vi helt sikkert. Har egentlig totalt meget hjemve, men nyder selvfølgelig også tiden her. Og Lines kurser kunne jeg godt finde på at bruge tid og penge på - jeg har indtryk af at hun kan en masse tricks og går op i at detaljerne ser ordentlige ud og er lækre :)

   Kh. Mirjam

   Slet
 2. Hvor er den kjole skøn... Det er så dejligt at komme igang igen, og jeg håber virkelig du finder en måde itl at holde gejsten oppe :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også Karen Elisabeth <3
   og taaak!

   Slet
 3. smukke smukke kerationer du fik lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er ski også selv ret godt tilfreds <3

   Slet
 4. Åhh det er så sindssygt smukt det du har fået syet til din datter. Elsker bare din æstetiske sans :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh tak Eva. Det er svært at gå galt med Liberty stof. Ville rigtig gerne også sy en varm udgave af kjolen, det kunne være fedt her i vinteren <3

   Slet
 5. Hvor er det dejligt for dig, at du er kommet igang igen. Jeg havde selv været væk fra mine maskiner i flere år, men da jeg for 5 år siden fik mit barnebarn kom lysten igen.... så meget at jeg begyndte at sælge af det :o)
  Jeg har fibromyalgi, men på gode dage kan jeg sidde hele dagen i mit syrum, og jeg elsker det :o)
  Super flot kjole du har lavet.... og så på en smuk model :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det skønt for dig at du har fundet glæden ved det igen - og ikke mindste at du også har dage med overskud til det <3
   Og kæmpe tak fro de søde ord <3

   Slet
 6. Det var smadder hyggeligt at have dig klinket fast bag maskinen! Du er velkommen anytime! Kommer du ikke snart igen, please??????

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja sødeste Line, pas på hvad du siger... pludselig slår jeg telt op der ned ;)
   Men igen tak for en deeeejlig dag aller sødeste <3

   Slet
 7. Hvor er det bare en sød kjole du har syet til din smukke datter:)

  SvarSlet
 8. Smukt stof til kjolen - hvor kan man købe det?

  SvarSlet