søndag den 9. marts 2014

Endelig forår...

Måske man næsten ikke kan tillade sig at sige "endelig" forår, men efter så mange måneder hvor Danmark har været indhyllet i dis og tåge, føles lyset så uendelig tiltrængt.

Igår efter ballet gik Sienna og jeg videre til vesterbro, hyggede shoppede lidt genbrug og spiste en is. Hjemme igen kaldte haven for første gang længe og vi brugte mange timer derned. Daniel og jeg havde egentlig tænkt at vi ville sælge legehuset i år, eftersom ingen rigtig bruger det mere, det var dog ikek noget der faldt i go jord hos Sienna. Meget insisterende på at beholde huset, rentgjorde hun det i flere timer.

Hun var slet ikke til at få med ind, da sulten blev for stor hos andre, kun løftet om at vi kunne gå ned igen senere lokkede hende med op.

Sammie havde været hos mormor og vufar fra fredag og havde overtalt vufar til at bygge en lille skaterrampe. Så da han endelig kom hjem var det med traileren fyldt med rampe og jeg tror ikke vi kommer til at se meget til ham, før vinteren rammer igen.

Endelig lys, endelig forår 

3 kommentarer:

 1. Dejlige billeder som altid, Céline :)

  Hvis Sienna har ombestemt sig mht. legehuset om et år, når vi kommer hjem, kan det sagtens være at jeg er interesseret i at købe det :) I hvert fald er et legehus noget der står øverst på ønskelisten, når vi er hjemme og det ville jo være fint at opfriske et ældre hus i stedet for at købe et nyt. Du må meget gerne have mig i tankerne, hvis I ender med at skille jer af med det omkring det tidspunkt og ikke har andre interesserede :)

  Hav en god aften!

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. HI Mirjam
   Meget mystisk - jeg ved jeg har svaret på denne kommentar før - men her står intet.

   Men du kan tro jeg skal ha jer i tankerne, det ville gøre mig så glad hvis det endte hos jer <3
   Knus

   Slet
  2. Ja, det kunne være meget hyggeligt - men udover om Sienna kan undvære det, kommer det selvfølgelig også an på om størrelsen passer til vores lillebitte have i Lyngby ;)

   Kram

   Slet