tirsdag den 22. april 2014

Påske...

Ohh my!! sikke en påske det har været, jeg takke de store vejrguder, for nogle fantastiske dage. Generalt har det også bare været en fantastik ferie...

Jeg startede med at ha 2 dage HELT for mig selv, det er maaange år siden det er sket, men Daniel tog i sommerhus med begge unger og jeg, ja jeg glemte alle de praktiske planer jeg havde og endte med at slappe heeelt af ogse Game of Thrones non stop og levede af gnave grønt med Wasabi Caesar dip - åhh det var gode dage ;)

Jeg endte dog med at hente mand og unger i sommerhuset og fik en skøn køretur gennem et Danmark badet i sol og grønnemarker og dejlige unger og mand med hjem, til endnu mere påske hygge og ro!

Der er nu intet som et Danmark badet i sol!


4 kommentarer:

 1. Orv manner ! TO dage for dig selv, jeg er misundelig ! Det lyder dælme rigtig rart :) Og lige så rart at hente familien hjem igen - som altid flotte billeder Celine :)

  KH Maria (www.meremaria.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover dig Maria, det var så rart <3
   Du skulle prøve det en gang ;)

   Slet
 2. Hvor lyder det bare som en skøn ferie, Céline! Især det med vejret er godt at høre, da jeg begynder at frygte, hvordan det bliver at vende hjem til det kolde og mørke nord igen om 10 måneder - men vi rejser jo heldigvis fra sommer til forår :)

  Fantastiske billeder som altid! Allermest vild er jeg med nærbilledet af Sienna i hulahopringen - der går lys, komposition og hendes fine ansigtsudtryk bare op i en højere enhed :D

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. For hulen Mirjam, i får et chok - sorry to say ;)
   Selvom det har været så mild en vinter, så har man bare hungret helt frygteligt efter lys, fordi det nærmest var overskyet i flere måneder.
   Men hey, i har kunne klare det før, så mon ikke det går igen ;)

   Og tak for dejlig kritik på billed <3

   Slet