torsdag den 10. april 2014

Langsomme weekender - GIVE AWAY... - LUKKET

Som de fleste børnefamilier i dag, er vores uge hektisk. Der sker hele tiden noget og vi skal hele tiden et eller andet sted hen og præstere noget.

Personligt er jeg typen der har det bedst med ro og måske derfor elsker jeg når vi intet skal i weekenden. De få gange hvor vi bare er hjemme, tøffer rundt og ordner ting, vasker tøj og har tid til bare at sidde lidt sammen, uden at skulle noget. De dage er der for lidt af.

Ja bær over med mig, måske dette emne, fordi det er for længe siden det sidst er sket og da jeg faldt over disse billeder hungrede jeg endnu mere efter det.
Jeg drømmer om slow living - back to basic - godt der snart er påskeferie ;)

En anden ting der næææsten er lidt back to basic, er denne Tamagotchi, som Sienna har testet. Jeg havde en, back in the days, og nu er de små personligheder igen vækket til live.
Hun startede selvfølgelig med at lave en seng til den og har nurset den igennem de sidste par uger.

Den krævede faktisk man lige læste instruktionen, noget vi måske ikke er vant til. Men efter at jeg en hel dag måtte made den, sætte den på toilettet osv. for at få arbejdsro, fandt vi pause knappen ;)

Hun hygger sig med den på en stille og rolig måde, der passer så utroligt godt til de stille weekender.

Du kan også vinde en, i blå dog, skriv blot hvilken type dag du holder mest af, i en kommentar  - og jeg trækker lod blandt svarene på søndag den. 13. april.
---------------------
Vinder er fundet
18 kommentarer:

 1. Jag håller fullständigt med. De helger eller semesterdagar då inget är inplanerat och man tar dagen som den kommer! Det är underbart avkopplande!
  Kram Malin

  SvarSlet
 2. Jeg er helt klart til lange lørdage hjemme med min familie. Tid til at nyde hinanden, slappe af og puste ud :-)

  SvarSlet
 3. hov min forgående kommentar blev væk .. ville sige jeg holder af mandag for der starter en ny uge :-) og min søn ville elske at vinde en sådan kæledyr

  SvarSlet
 4. Fredag er min yndlingsdag: Tidligt fri, hente ungerne tidligt, legeplads hygge, pandekager, snolder og disney sjov med massere af dyner, puder og nattøj og tilsidst sam-sovning <3
  //Line
  Linebach@stigdamen.dk

  SvarSlet
 5. Jeg elsker familiedage hvor familien samles og spiser noget god mad og går en tur :)

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

  SvarSlet
 6. Jeg er til stille dage - Faktisk er min yndlingsdag en dag, hvor regnen siler ned ad ruden udenfor, mens jeg sidder indenfor med en god bog, kaffe og min familie og bare nyder at vi er sammen :)

  SvarSlet
 7. Dage sammen med mine piger og min mand, hvor vi ikke har noget særligt for, men bare kan hygge os hjemme med at tegne, læse, lege i haven eller bare se en god film sammen, de er guld værd <3

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 8. De dage hvor der er lavet kaffe, røræg og bacon til morgenmad ;)

  Kamille

  SvarSlet
 9. Søndage ❤️. Så slappes der af her.

  SvarSlet
 10. Jeg elsker dage hvor jeg har tid til mine børn. Elsker de dage hvor vi har været sammen og hvor det hele ikke gik op i arbejde og pligter. Lige nu er vi ved at flytte hjem i vores hus igen efter at have boet i en lejlighed siden oktober pga stormskade. Her knokles der dagen lang - så der tæller øjeblikket hvor vi har tid sammen ekstra meget. Håber at jeg vinder. Mine unger vil elske at vinde sådan et elektronisk kæledyr

  SvarSlet
 11. Elsker nok mest ferierne og de weekender hvor jeg har fri , så kan jeg rigtig nyde tiden med mine børn . Håber jeg er heldig så har jeg en der bliver glad :-)
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 12. Helt klart de solrige fridage!
  God påske
  Kh Maria // mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 13. Jeg elsker onsdage, der har vi nogle dejlige fag i skolen ;-)

  mariaelmelund@gmail.com

  SvarSlet
 14. Rolige søndage er klart det bedste.

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. Fredage for så er der en hel weekend forude

  SvarSlet
 17. lørdag - endu en dag mere til det er hverdag igen!

  SvarSlet