mandag den 11. januar 2010

Den stribede satan…

Som før nævnt bor vi 4 mennesker på 82 m2 – hvilket til tider kan være en udfordring. En af problemerne der er opstået som ungerne er blevet støre er fx at vi ikke havde nok sofaplads. Da vi flyttede ind købte vi sådan en helt, helt enkel IKEA sofa, som passede fint i størrelse og stil men det var kun en 2 personers, derfor kom der hurtigt en puf til ungerne ved siden af, men gæster og mormødre var stadig lidt svære at anbringe i en den, med kaffekop og det hele.



Nu skal det nok også lige nævnes at vi bor i et hus fra 30 og ejer ikke en reel væg, alle vægge har enten, vinduer, døre, skunkrum, radiator el. div. ind- og udhak fra skårsten, blændet døre eller noget helt 3, så det gælder om at tænke kreativt. Vores lille bitte hyggestue er endda velsignet med ca. det hele og vi var derfor blevet enige om at vi nok bedst ville kunne udnytte pladsen ved at bygge en sofa/briksagtig ting – så det fik vi gjort i efteråret og siden da har den stået på at finde og afprøve stof og rygstøtte muligheder. NU er projektet endelig afsluttet, for i går fik jeg syet det sidste betræk til rygstykket!! Betrækket til de specielt skåret skumstykker, med 20000 indhak, har været ikke mindre end et helvede og ved også at smide striber ind i ligningen blev det ikke nemmere – min hjerne og krop har været på totalt overarbejde, jeg gør det aldrig igen!
Men nu står den der fin og stribet, og endda med striber der passer perfekt og venter kun lidt på nye puder og et nyt sofabord med tiden, ja ja mere er projektet vel ikke afsluttet ;)





6 kommentarer:

  1. Puha foer et arbejde! ...men flot resultat. Bliver spændende hvad du/I finder på af puder og anden pynt :-)

    Hilsen Helle, der nu er på venteliste til rødehårde tvillinger hos en vis kunstner ;-)

    SvarSlet
  2. Hold da op for et projekt !
    Men det er dælme blevet flot.

    Jeg har ikke set din blog før, her må jeg vist snuse lidt mere rundt :-)

    KH Maria.

    SvarSlet
  3. Wow, hvor ser det da bare perfekt og flot ud! Sikke et arbejde!
    -og flot blog:)

    SvarSlet
  4. Oi, så smart og fint det ble da!!
    Nydelig blogg.
    Klem fra BlandetLoft

    SvarSlet
  5. Hey alle 4- tak for de søde ord!
    Jeg er også rigtig glad for den nu - men er I vimmerd en blev bandet langt væk i søndags ;)
    ...og jeg gør det aldrig igen hihi!

    SvarSlet
  6. Som sagt før betrækket blev færdig, er den jo super fin og ja må være så dejligt at den endelig er færdig:o)

    SvarSlet