mandag den 10. maj 2010

På en lyserød sky...

Vi svæver næsten på en lyserødsky herhjemme. I weekenden var vi nemlig, lige ret så impulsive og besluttede at male vores gang lyserød på noget der minder om et par minutter, for så derefter at drøne af sted for at nå at købe malingen inden butikkerne lukkede.
Historien bag er den, at vores gang længe har irriterede mig, den var mørk, kold og skulle hele tiden males fordi ungernes små fedtede fingre gjorde de hvide vægge grå, derfor havde vi mange overvejet om hvad vi kunne finde på for at løse dette. Mange forslag har været oppe og blive vendt og selvom et fedt tapet kunne ha været fantastisk, løste det jo ikke rigtig fedtfinger problematikken. Det gjorde maling i glas 20 til gengæld, for nu kan vi tørre det af og den lyserøde farve bringer varme og hygge til gangen, samtidigt med det binder den sammen med vores stue der indeholder dvs. lyserøde elementer - ta-taaar problemer løst!

Og inden alle får medlidenhed med min kære mand, så skal det lige siges at det var ham der fandt på det skulle males lyserødt – inden da var vi inden på noget gul-orange, men det var som om femøren faldt da han sagde lyserød. Tones blev valgt ud fra en stor Cirkus Schumann plakat vi har i stuen og heldigt nok har Siennas nye taske til skoven den farve, så den blev lige slæbt med til farvehandleren.
Vi har valgt kun at male op til de højtsiddende paneler, for at prøve at skabe en illusion om højere til løftet og det fungere super. Vi tog dog lige endnu en hurtig beslutning da Daniel var i gang, nemlig den at vi ikke ville ha vores skoskabe op igen, LUFT, LUFT, vi vil ha luft derude og faktisk fjerne vi også halvdelen af vores knager. Begrænsning, må være vores nye mantra, men det hører vel egentlig også med når man er 4 mennesker på 89 m2. Nu er der ”blot” lidt panel maling og et lille lampe projekt tilbage- et par billeder op også skulle den gang/entre vidst være på toppen :)

11 kommentarer:

 1. Så fint! Tycker inte att det ser för feminint ut - med gula möbler i hallen är det ju en "familjeblandning", det är skönt med lite färg på väggen...

  SvarSlet
 2. ej hvor ser det fint ud, jeg var godt nok spændt på denne her;o)

  Men hvor søren gør i så af alle jeres ting når ikke skoskabet skulle op igen???

  SvarSlet
 3. Super flot! Vi har tapet i vores gang, ellers ville jeg elske at male den lyserød..
  Kram fra Barbara ;-)

  www.kaerlighilsenb.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Uha, Céline, hvor er det blevet vildt, og fedt... Min mand ville dø bare ved tanken om en lyserød entre...

  Men så fedt, din Daniel er så vild og ude-af-boksen. Hils ham og sig respekt herfra!

  Og ja, resultatet er jo tankevækkende godt... Vores entre giver også os hovedbrud, fordi den er smal og mørk og uden lysindfald... Vi har også haft en masse tiltag oppe at vende, men har ikke lige fundet vores lyserøde - endnu... ;)

  Tillykke med jeres candyfloss-gang...

  KH Helle

  SvarSlet
 5. Tak for alle de søde ord :) Må sige jeg selv synes dete r vildt Daniel fandt på det og ikke bare grinte af ideen. Må indrømme at jeg ALDRIG selv havde fundet på det og havde i hvert fald aldrig sagt det højt.
  Og for at gøre det endnu bedre, så gør den høje glans at det er helt perlemors-agtigt at se på.

  Men MIA, vi havde 6 skoskabe ting før og nu har vi sat de 4 op bag vores soveværelse dør. Der behøver jo ikke ligge ungernes sandaler fra sidste år og des lige i dem ;)
  Og vi har jo satdig den lille bænk, som der kan ligge regntøj, huer og sådan noget i.

  Og Helle, jeg giver respekten vidre, er også lidt stolt af ham ;)

  KNus knus

  SvarSlet
 6. Nej det hjælper altid at få ryddet lidt op;o)

  Hvad med dine søde postkort? har du fundet ny plads til dem? Ellers kender jeg en der vil aftage dem;o)

  SvarSlet
 7. Hehe Mia, nej ikke endnu - men vil prøve ;)
  Ellers skal jeg nok huske på dig...

  SvarSlet
 8. Jeg syntes det er fuldstændig fantastisk!
  Smil fra mig

  SvarSlet
 9. Hvor ser det fint ud og hvor er det hyggeligt at du kombinerer lyserød og gult. Jeg har aldrig kunnet døje lyserød men i løbet af dette år er netop kombinatioen af lyserød og gult blevet en jeg vælger oftere og oftere og som gør mig glad. Jeg synes det er så sjovt at man på den måde kan ændre holdning også til farver.

  SvarSlet
 10. Altså nu er jeg heller ikke den store fan af lyserød - men ja det sniger sig ind rundt omkring når man har en lilledulle der ÆÆÆLSKER LYSERØD!! Og så erd et som om man bliver tilvændet farven og pluslig synes den er helt ok - så længe det ikke tager overhånd - hvilket en gang jo ikke er host host ;)

  SvarSlet
 11. Jeg spærrede lige øjnene op, da jeg pludselig fik øje på jeres lyserøde entre. Hvor er det herligt, at der er nogen der tør. Jeg kunne selv finde på det der med vovede farver, men en lyserød entre - så skulle det nok være en dag, hvor min mand ikke var hjemme :-)Superfedt!
  Hilsen fra Jette fra Jyllinge

  SvarSlet