onsdag den 12. maj 2010

Haven i Maj...

Så er der lidt billeder af haven her i Maj måned – hmm tror lidt varme ville gøre underværker, som det ca. ville for os alle! Jeg vælger at satser på solen og varmen kommer bragende, lige om lidt og ignorere det grå og meget våde jeg kan se ud af vinduet.

Og en lille nyhed i haven, som jeg er meget tilfreds med. Jeg fik nogle pilegrene af min altid søde veninde Stine aka svigermor og dem har jeg sat i buer langs den ene bedkant, i håb om at det kan holde lidt på det voldsomme blomsterflor der vælter ud over, lige om lidt *drømmer*. Fungere det som jeg håber, må resten få næste år.
Desuden er de første Dahlia knolde kommet ud af mistbænken og over i en krukke, de var nemlig blevet for store til at være der inde, alt i alt er projekt ”forspiring af Dahlia” lykkedes meget godt indtil videre og det på trods af et møgkoldt forår. Nu det bare græsplænen der skal lidt styr på også skal den lille have nok blive fin!

8 kommentarer:

 1. Åh så fint, frodigt og hyggeligt... Er vild med pilegrenene... lavede selv samme slags pilekant for nogle år siden, men det var ret svært at slå græsset ind mod kanten... Så droppede det igen... men åh altså - det er så fint... er spændt på, hvad du synes om det i længden... :)

  SvarSlet
 2. JA jeg har også slået græsset siden de kom op og kan sagten!! se hvad du menre. Men fra lige om lidt så plejer blomsterne faktisk bogstavligtalt og vældte ud på græsplænen, så jeg klipper altid kanterne i hånd - vi har ikke mere have end at det sagtens kan lade sig gøre ;)
  Men nu må vi se, er spændt på hvordan det kommer til at funge i løbet af sommeren...

  SvarSlet
 3. Hei! For en utrolig flott hage du har! Huset ditt likeså, nydelige farger og flotte bilder. Kommer helt klart tilbake hit :-) Ha en fin onsdagskveld!

  SvarSlet
 4. Ih en skøn have i har... Jeg kan heller ikke få potter, stauder og blomster nok, nu hvor vi endelig har fået have :) MetteSofie

  SvarSlet
 5. Hvor er der hyggeligt hos dig, ude såvel som inde.

  SvarSlet
 6. Ojojoj! Tittet innom din blogg for første gang i dag, og den er jo helt fantastisk! For en utrolig fin hage du har. Du tar også veldig gode bilder syns jeg. Her inne blir det flere besøk fra meg skjønner jeg :-) Ha en strålende lørdag!

  SvarSlet
 7. Hey alle nye og gamle læsere...
  1000 tak for de søde ord om farver og haven. Jeg elsker min have, så det regnvejr der er lige nu går mig noget på - JEG VIL UD!!
  Kulde og blæst slår mig ikke du, men når det regner på den her måde gidder jeg bare ikke smatte ud der ned. Så vejrguder send venligst noget sol nu ;)
  Ha en dejlig lørdag allesammen

  SvarSlet
 8. Sikke nogle smukke forårsblomster! Jeg så også nogle andre, smukke - japansk kirsebær (tror jeg nok), i en blogpost om kærlighed, forår og musik. Jeg må indrømme, jeg godt kan lide Erik Grip ;-)

  SvarSlet