torsdag den 29. april 2010

Ung kærlighed...

Apropos Sammies, modvilje mod kameraet, så er dette for nylig blevet taget af svigermor og nå jeg siger svigermor er det ikke min, med Sammies.
Historien er den, at en af Siennes dulle, Ella, for et lille år siden valgte at smide al sin kærlighed på Sammie og her skal det nok lige nævnes hun var 2 år og Sammie 6. Det har givet anledning til mange og jeg mener mange sjove episoder, hvor lille skønne Ella har gjort sine tilnærmelser og ja som Stine ”svigermor” selv siger, gennem insisterende stædighed, er det lykkedes, den lille dulle at vinde Sammies hjerte. Nu bogstaveligtalt slæber han rundt på Ella, tager sig meget kærligt af hende og uden at blinke vælger hende før sin søster.

Ja ja ung kærlighed :)

Den sejeste prinsesse...

Ja ja bloggen skal jo også handle om andet end haven, men problemet er bare at haven, altid er villig til at blive fotograferet, hvilket på ingen måde kan siges om Sammie. Han er jo blevet teenager efter han er startet i skole og derfor mener knægten, generelt bare weekenden skal foregå foran fjernsynet og mor er for lang ude med det kamera ;) Lilledullen er heldigvis stadig glad for mor OG kameraet og stiller gerne op til billeder, så derfor er der en del billeder af hende.

Her lidt fra sidste weekend, hvor dullen var ”den sejeste prinsesse” som hun selv sagde og gik rundt og jagtede hekse i haven. Hekse og spøgelser skræmmer nemlig ikke en lille prinsesse, men gud bedre det hvis en tissemyre forvilder sig ned i hendes sandkasse eller en bananflue nærmer sig hende… Tror det er godt hun starter skovbørnehave på mandag, lille bybarn :)

tirsdag den 20. april 2010

Forår i haven...

Nogle gange skal man jo også lade billeder tale for sig selv. Derfor lidt forårsstemning fra haven – lidt smukt, at se på når regnen lige om lidt kommer…

fredag den 16. april 2010

Sommerblomster in progress…

For lidt tid siden, kom der et, eller endnu et, super tip fra Claus Dalbys blog, denne gang handlede det om sommerblomster og hvor de kunne købes, til ca. 1/5 af prisen fra den lokale plantepusher og med levering til døren! Mig direkte ind på deres netshop og kigge og bestille, med det samme – fristelserne var overvældende kort sagt.
I går ankom der så en kasse til døren, stor var den ikke og først tænke jeg de måske ikke havde haft alle mine valgte blomster på lager, men snydt igen, de bittesmå planter var bare pakket helt fantastik i grønne plastisk æsker, delt ind i 6 rum, en til hver lille plante.
For her er men’et, dette er ikke en super løsning, hvis man ikke er til at få hænderne i jorden, nusse om små planter og bare vil ha resultat med det samme, nå ja og hvis man bare skal ha 2 små planter til et lille altanbord. Man får nemlig 6 af hver plante og de er små ved modtagelse og skal derefter passes og plejes for at blive store.
Som sagt modtog jeg mine fine små planter i går og gik straks i gang med at plante dem over i små potter – lidt af et fabriks arbejde, men super hyggeligt i den bagende forårssol omgivet af fuglesang og en have i gang med den store udsprængning. Nogle af de små planter valgte jeg at plante direkte ud i krukkerne, så nu må vi se hvordan det går – jeg tager chancen ;)

Igen er der kun at vente og glæde sig til det store flor vi har i vendte og nå ja hvis nogen har lyst til at gøre noget lignende hedder shoppen Odenia - P.S. mangler vidst krukker igen ;)

tirsdag den 6. april 2010

Hvor blev tiden af...

For lidt tid siden fik jeg kigget de billeder igennem som ligger på den eksterne harddisk og nååå hvor var ungerne bare små for ingen tid siden...
Her er et lille-bitte tilbageblik fra det første år efter vi var flyttet her til Valby :)


Forspiring af Dahlia #2

2. trin i min forspiring af Dahliaer er i fuld gang, faktisk ompottede jeg knoldene for et par uger siden og der var masser og masser af rodnet, så det var nok godt med lidt mere plads. Nu hvor jeg har fået mistbænk, er de rykket derud og for et par dage siden spottede jeg det første skud, lille og fint – så der er da gang i knoldene. Sammen med Dahliaerne i mistbænken står der også Pragtsnerle + ærteblomster og i minidrivhuset i vindueskarmen heroppe, har jeg lige sået Kæmpevalmuer, Fingerbøl og Ridderspore. Ja, endnu engang er der kun at vente og se om det lykkes :)


Veloverstået påske…

Ja, det hele stå lidt stille på bloggen for tiden, men det er nok mest fordi intet andet gør det. Foråret er her endelig, sådan rigtig og jeg har mere end svært ved at løsrive mig fra haven – var der nogen der sagde trådløst bredbånd host host… Og med al denne iver er der da også sket en del i haven, lidt action billeder ville nok ha været ret, men I nå nøjes med resultaterne ;)

Her lige en rundown over alt det gjorte … Påsken startede med et storindkøb af diverse blå malinger, for nu skal legehuset altså igen være blåt, som da vi købte det, samtidigt har jeg diverse små projekter der også trangere til en blå omgang og den nyindkøbte sandkasse fik også en tur. Henrik, min plastiskfar, var her og bygge mig en mistbænk af et gammelt vindue og ca. hvad gemmerne ellers gemte af træ – jeg synes den er fantastisk, lige som jeg ønskede mig den, men må hellere give den et lag maling, når vi når hen i maj måned og jeg ikke rigtig skal bruge den mere for nu. Samtidigt blev sandkassen samlet og en stor zinkbalje blev gjort klar til jordbærbed.

Daniel fik neglet et lille vindue fra genbrugsstationen, som han har monteret legehuset, så der nu kommer lidt mere lys ind – det er blevet så fint og jeg glæder mig uhæmmet til at alt omkring det er grønt og ikke så brunt og jordet som nu. Nåle, nåle og nåle, er blevet samlet og kørt på genbrugsstationen og jeg har fået gødet alt, hvad gødes kan og skal, da regnen meldte sin ankomst i påsken. Ellers er der blevet plantet, omplantet, sået og flyttet og ja hvad ved jeg – der har ikke været mange rolige stunder og omkring os er alt spiret.

Det hele var dog ikke arbejde, hvis man da kan kalde det, det… En sjov tur i Cirkus med hele den pukkelrygget på min far side og endnu en påskefrokost er det også blevet til, det har været en dejlig lang ferie!!!