fredag den 11. marts 2011

Mor græder indvendigt...

I dag er begge unger hjemme, fordi Sammie stadig er syg, lugebetændelse og fordi Sienna skulle til lægen og ha sit 4 års tjek og en gang vaccination – så der var ro på i morges, ingen faren ud af døre.
Faktisk var der så meget tid at Sienna fandt på at bruge noget af den på at klippe sig selv. Dejlige lange og mange lokker fandt jeg på gulvet og en lidt mut pige ovenpå dem. Lad mig sige det sådan, hun gør ikke noget halvt!

Et lettere panisk opkald til familiens frisør, blev foretaget og en tid blev heldigvis knebet ind.
Så nu er min lille dulle iført 70’er frits. Håret er kort og pandehåret bredt, men i det mindste er det en frisure, det er bare ikke de lange lokker som moderen ellers værnede om - mor græder lidt indvendigt!

9 kommentarer:

 1. Øv øv øv! :( Men hun ser nu også lækker ud med 70'er frits ;)

  SvarSlet
 2. Tak Sandie!
  Mor her savner bare de lange lokker, men jeg kommer mig vel ;)
  Knus

  SvarSlet
 3. Hun ser så så så fin ud! Elsker pandehåret! Men forstår godt dine tårer, jeg ville dø hvis Lilly satte saksen i sit hår. Vi har været årevis om bare at vokse en page. Men fin det er hun edder dælemer!

  SvarSlet
 4. Åhh nej, det er det værste der kan se - at ungerne klipper i håret.. men jeg kan faktisk godt lide hendes hår.. det er ret trendy... :-)

  SvarSlet
 5. Det har min datter gjort hele 2 gange. Nu har hun så lovet at hun ikke gør det igen.... Din datter er yndig med sin nye frisure. Og det er jo trods alt kun hår, det gror ud igen:-) KH Christina.

  SvarSlet
 6. Line, jeg lover dig der er vørnet om hver lille cm hår hun havde - fo hun har nemlig næsten intet og det går så langsomt - nok ligesom Lilly.

  Og tak for jeres opmundringer, det er også fint, men virkelig svært at få til at sidde fordi hun har klippet idet og den ene side har en del undercut.
  Jeg syndes det gør rigtig ondt også idag - det var liiige begyndt at blive langt! Suk!!

  SvarSlet
 7. MEN hun er også fin med retropage :)

  Kan dog sagtens forstå dig ! Har selv prøvet det samme engang da Andrea var i samme alder.

  Fin-fin legehus reportage i Boligliv idag i øvrigt :)

  KH Maria

  SvarSlet
 8. Åhh...nej. Det var dog frygteligt! Jeg ville også græde indvendigt, hvis det var min prinsesse, der havde haft gang i saksen. Små piger er bare pænere med langt hår...
  Men du kan jo trøste dig med, at det heldigvis gror ud igen :o)

  SvarSlet
 9. Tak for støtten - ja det vokser ud igen. Men en af grundene til jeg er blev/ er så ked af det, er at hendes hår vokser sååååå langsomt og det var endelig, endelig blevet det man næsten kunne kalde langt - suk suk...
  ;)

  SvarSlet