torsdag den 17. marts 2011

Tanker om Japan...

Jeg føler mig utroligt påvirket af situationen i Japan i disse dage.
Ikke fordi jeg er bange for at der kommer en radioaktivt sky til Danmark, men på vegne af det japanske folk og det at se hvordan et velfungerende land, intet kan stille op mod naturens kræfter. Faktisk er jeg så påvirket at jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til noget, tankerne køre konstant og ikke engang havearbejde siger mig noget. Det hele føles lidt nytteløst og ligegyldigt …

Dog kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet her til morgen da jeg sad og kiggede på den lille buket af vintergækkerne og erantis Sienna har plukket, der er en form for håb over den. Måske det er tanken om at det altid bliver forår igen også når det ser alleer sortest og umuligt ud og det gør det vel også metaforisk talt i Japan. Jeg håber det japanske folk har den samme styrke som de små forårsbebudere, der langsomt men sikkert skyder op af den frosne jord!

3 kommentarer:

 1. Zen i et glas:-) Som signalerer skrøbelighed og håb.. Og minder om at huske at gøre en forskel, hvor vi kan..
  Så en virtuel vintergæk, en hundredelap og masser af positive tanker til Japan!

  SvarSlet
 2. SMUKT formuleret af Dorthe. Det kan jeg ikke sige bedre.

  Hele denne uge har jeg været helt ved siden af mig selv og fjernt fra alle hverdagsglæder alligevel blev jeg simpelthen så glad da jeg så dit lille blå legehus i Boligliv. Så fint.

  SvarSlet
 3. Nej Dorthe, det var meget smukt formuleret. Jeg prøver at kæmpe mig tilbage til hverdagen. Må jo også se at komme videre i mit eget liv, men den har været hård!

  Men tak for jeres søde ord begge to!!
  <3 <3 <3 <3

  SvarSlet