søndag den 12. februar 2012

Hygge i midt i kaoset...

Det ville være løgn at sige vi aldrig har haft det hyggeliger herhjemme, eller at det at alle vores ting er pakket ned, nu på 4 uge, ikke skaber problemer. Eller at vi rigtig får slappet af i hinandens selskab, nu hvor der ikke er så meget andet at lave.
Nææ nej, sandheden er at vi alle sammen er røvsure og frustreret - fliner over det mindste og genialt bare har fået mere end nok.

Men det betyder ikke at der ikke er minutter eller sekunder hvor det er meget hyggeligt ;) Som her da ungerne lige var kommet hjem og sad og tegnede mens de ventede på varme boller.

Og noget helt andet. Tjek lige Sienna, hun tegner med begge hænder!?! Hun er venstre håndet, men bruger dem begge meget og det nyeste er at hun tegner med dem begge på en gang, så går det også meget hurtigere med at farvelægge ;) - men vildt ik, hun tegner totalt synkront.

10 kommentarer:

 1. Det må være så hårdt for jer alle. Er der mon en prognose for hvornår I får jeres hjem for jer selv igen?
  Jeg er vild med farven du har malet skabet (og bordet). Jeg har lige pillet mit skab ned, men får helt lyst til at genoplive det med den dejlige farve. Må jeg pinne dit billede til mit inspirations board? Vil lige spørge da dine smukke unger jo er derpå :)

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Mette
   Tror desværre heller ikke det bliver i denne her uge vi bliver færdige, altså med tømeren - bagefter venter bare mere arbejde til os ;)

   Du bruger bare billedet - jeg er ikke det mindste hys ;)
   Knus

   Slet
 2. Ha ha ha, elsker det blik Sienna sender sin storebror på billede 2. Den slags blikke ser man vist kun mellem søskende ;) Og så kan jeg ivrigt godt forstå I er vildt trætte af at bo i flyttekasser og byggemænd. Håber det snart får en ende!

  SvarSlet
  Svar
  1. He he og det er et meget sigende billed om hvordan stemningen tit er imellem de to ;)

   Slet
 3. Det er sejt, at hun kan tegne med begge hænde... Mon ikke hun går i sin mors fodspor og bliver noget meget stort og kreativt;o)??

  SvarSlet
  Svar
  1. JA totalt langt ude med at tegne med begge hænder. Jeg filmede det forleden så vi har det, sådan i aktion ;)
   Og tak for de søde ord om hendes fremtid <3

   Slet
 4. Hænder skulle der selvfølgelig stå. Jeg er vist lidt træt!

  SvarSlet
 5. Stemningsfulde billeder i skønne farver og sigende ansigtsudtryk...
  Lyder hårdt med længerevarende ombygning og nedpakket hjem.

  Jeg er også venstrehåndet, og bliver bestemt aldrig god til at kaste med bolde, for lærte det med højre hånd, så er lige dårlig med begge hænder. Lærte også at spise som en højrehåndet, men fandt ud af at jeg sagtens kan spise med begge hænder, hvilket er praktisk når man spiser selv samtidig med man skal hjælpe en med at spise.
  Skriver m.m kun med venstre men har flere gange overvejet at opøve det med højre hånd, for det kunne jo være praktisk.
  Der kan være visse ulemper ved at være venstrehåndet, men oftest er der flere fordele, fordi man lære at tilpasse sig, ofte er bedre med højre hånd end højrehåndede er med venstre og måske multitaske med begge hænder samtidig.

  SvarSlet