torsdag den 29. november 2012

Årets julekranse...

I dag er det faktisk Siennas fødselsdag, 6 år er hun blevet  - vildt ik!

Hendes fødselsdag ligger jo skræmmende tæt på julen. Så for at lade hende få hendes dag for sig selv, prøver jeg at styre julepynten til efter den 29. november. Alligvel har jeg snydt lidt og lavet årets julekranse, mest af alt fordi jeg ellers nok ikke havde kunne nå det inden søndag.

Adventskransen er færdig og det samme er den lille krans til vores hoveddør, som jeg lavede af resterne. Jeg plejer jo at pynte vores smukke metalkrans, men jeg har i år valgt at pynte den nye Kubus stage, i stedet for. Vi er jo stadig under ombygning og sofabordet som adventkransen plejer at stå på, er pt. i kælderen og når ski nok ikke op på den her side af nytår.

Fred være med det, jeg er nu godt tilfreds med dette års julekranse, der som altid er holdt i helt traditioneller røde og grønne farver. Jeg er ski nok noget gammeldags på det punkt og jeg tror aldrig i kommer til at finde julepynt i alverdens farver herhjemme.

Jeg glæder mig til at se alle de smukke kranse rundt omk. i blogland 8 kommentarer:

 1. Hvor er de fine :).
  Tillykke med hende!
  Trond har fødselsdag i morgen og Solbjørg 16. December, så her er det også lige med at finde balancen ml. jul og fødselsdage. Det er ikke altid nemt. Men det er en tid sprængfuld af glæde og forventning :-).
  Rigtig dejlig fødselsdag i dag!

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint! Ja, jeg er også ret traditionel, når det gælder julen - nok lidt mere "kitsch" end dig, men til gamle sager og ikke alt for meget fornyelse ;)

  Tillykke med Sienna! Håber at det bliver en dejlig fødselsdag.

  Kram

  SvarSlet
 3. Til lykke med Jeres datter.
  Så smuk krans på smuk hvid dør.

  SvarSlet
 4. Tillykke med smukke Sienna- og sikke en fin kubus og smuk krans på døren!

  Julehilsner
  /Christina

  SvarSlet
 5. Hvor er den pyntet fint, din kubus. Det kunne godt inspirere mig lidt, syntes ellers det kan se lidt malplaceret ud når der sådan hænges ting på den stage, men det her fungerer. Tak for inspirationen! Og tillykke med jeres smukke Sienna :)

  SvarSlet
 6. Sødt og enkelt, det kan jeg godt lide :-) Less is more. Der er mange der har det med at gå fuldstændig over gevind i julen, og så bliver jeg altså bare alt for træt af det, alt for hurtigt. Du er fundet en god middelvej :-)

  Tillykke med storepigen!:-)

  Kh

  SvarSlet
 7. Sikke fint med husløg (eller er det sukkulenter?) på stagen! Jeg kan rigtig godt lide, at du holder dig til de traditionelle farver, selvom jeg ikke selv kan finde ud af det :)

  SvarSlet
 8. Taaaak for lykønskningerne til hende den lille, eller nu knap så lille <3

  Og tak for de søde ord om adventskransen, håber den kan bringe inspiration <3 <3 <3
  Knus C

  SvarSlet