torsdag den 22. november 2012

Gode krea råd søges...

Ja, jeg er da vidst langt fra first-mover på brugen af papirler til julepynt ;)

Men det er også derfor at jeg tænke, at der måske er nogen der kan smide et link til et indlæg hvor de selv eller andre, bruger og måske forklare hvordan de har brugt leret.

Jeg vil lave lidt julepynt med ungerne af det, her i weekenden. Og derfor afprøvede jeg det lidt igår, bare for at være sikker på, at det nu også var for børn. Idag har jeg givet de små juletræer et par lag lak, men er spraylak mon bedre?? Og hvordan får man dem til ikke at krølle opad, når de tørre - måtte jo være over dem som var det en baby...

Gode råd søges 




11 kommentarer:

  1. De er fine ♥
    Vi har også leget med papirler. Som ville krølle.
    Løsningen kender jeg ikke... Jeg var også over dem som en baby!
    Jeg tørrede dem mellem to stykker papir med et tungt fotoalbum ovenpå. Og vendte dem et par gange dagligt. De tog så tre-fire dage om at tørre, men nu er de til gengæld fine og flade :).

    SvarSlet
    Svar
    1. Ahh ja, tænkte også at smide en tung bog ovenpå - men var nemlig bange for at de så ikke kunne tørre... Så super for tippet <3
      Måske hvis man lader dem blive næsten tørre OGSÅ bang smider den tykke bog på... måske det kan forminske tørretiden <3

      Slet
  2. Jeg er vist også lidt bagud, men vil gerne i gang denne jul :o) Hvor har du købt leret, og hvad har du farvet det med?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har købt mit papirler i Panduro og har egentlig bare brugt frugtfarve - nu må vi se hvordan det går når ungerne også skal igang ;) Det sviner nemlig en del...

      Slet
  3. Hmm så måske det bare er noget drille ler og STORT tak for link til det meget yndige smykkeskrin!!

    SvarSlet
  4. Jeg købte også noget af leret sidste jul og ekspdienten sagde til mig at det var godt netop at ligge noget tungt oven på når det skulle tørre, for ellers krøllede det... Det gjorde jeg så, men jeg blev ikke helt tilfreds alligevel... Syntes de små "hår" i leret driller, og kanten bliver aldrig helt fin.. Men sådan er det vel når leret er lavet af papir?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Julie.
      Jeg lod dem lige tørre en halv times tid eller sådan. Så tog jeg dem op og glattede dem i kanten med en finger dyppet i vand. Så blev kanten rigtig fin og glat :).

      Slet
  5. Til gengæld har du lavet noget som er lidt anderledes end det man ser på andre blogge. De er super søde og fine de juletræer : ) I like : )

    SvarSlet
  6. Ej, hvor er de fine! Har faktisk ikke hørt om papirler før, men det skal absolut prøves! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Altså jeg vidste ikke det hed papirler - så klog blev jeg efter en tur i Panduro ;) Men det er ok nemt, så bare igang <3

      Slet