lørdag den 29. december 2012

Julen 2012...

Det her indlæg har været mange dage undervejs, vi har simpelthen så rygende travlt konstant synes jeg. Ville rigtig gerne redigere en masse billeder, men nu tænker jeg det bare er bedre at få postet det jeg har, for kan stadig ikke se hvornår jeg skal nå det andet.

Juleaften var hyggelig og så rolig som den kan være med 2 unger i huset. Vi holdt den her med mormor, vufar, oldemor, moster, farmor og farfar. Vufar lavede maden som altid, han har bare nogle kompetencer inden for madlavning, som vi overhoved ikke kan matche, Daniel havde dog traditionen tro lavet risalamanden. Det hele var godt - mums!

Jeg havde dækket bordet, med et stel som jeg avede fra min farmor, for mange år siden, vaser fra Ditte Fischer og en gammel Royal Cph vase, fyldt med brudeslør og chrysanthemum, en gammel juledug og de fineste sevietter købt i Creme de la creme ala Edger.

Ren hygge, go mad og gaver, for i år havde vi/jeg genindført gaver til alle og ikke kun ungerne, jeg synes seriøst det var blevet for kedeligt, at det kun var ungerne det skulle havde gaver.

Midt i gaverne fik Sammie dog en seriøs sammensmeltning. Da gaverne endelig kom, havde han fået kørt en stemning op, som hans lille krop slet ikke kunne rumme og vi måtte faktisk til sidst lægge ham i seng, fordi han slet ikke kunne rumme det. Det havde jeg ski ikke lige set komme, men julen kan være hård på mange måder ;)

Men her lidt billeder fra dagen, julen er pakket sammen igen herhjemme og istandsættelsen er igen igang... så meget for julefreden 
mandag den 24. december 2012

Go jul 2012...

Så kom dagen endelig...
Det er juleaftensdag og unger valgte at stå meget tidligt op og er absolut ramt af julekulder - men sådan skal det jo være.


Daniel er igang med det sidste til ris ala manden, solen skinder og unger skændes, ahh så det jul ;)
Nu vil jeg også prøve at blive lidt julepæn, men aller først vil jeg ønske alle en rigtig go jul tirsdag den 18. december 2012

fab + fun + fabric

Jeg prøver at lære ungerne at skille sig af med unødige materielle ting - og for at gøre et godt eksempel har jeg nu oprettet en shop til noget af alt det jeg jo egenligt ikke behøver - også selvom det gør lidt ondt ;)

Jeg er startet fra en ende og gået mine private stofgemmer igennem. Stof som jeg har samlet igennem de sidste 10 år. Men, men, men jeg må rydte ud og op, ellers få det jo aldrig en ende og jeg ender som en gammel sær dame, med et uendelig stoflager.

Jeg har også lavet nogle stofpakker, med restestykker og der kommer flere løbende. Jeg har også en Liberty stof kasse, som jeg ikke er nået indtil endnu, men det kommer - sammen med de andre lækre ting som vil kunne gøre gavn eller pynte hos andre.

Der er et lille minus ved shoppen - man kan ikke se at der er flere meter af noget af stoffet, så der skal man altså rette antal af meter inde i indkøbskurven - men håber det går 

Find shoppen her!

mandag den 17. december 2012

Små-dullerne genforenet...

Siden vuggestuen har de 3 små piger fulgtes af, igennem vuggestuen, børnehaven og skoven. 3 små absolut store personligheder, som er svære at komme udenom.

Fra i sommers var det slut, for de startede hver deres skole, hvilket jo har fyldt meget. Tiden er fløjet og selvom vi har setes lidt på kryds og tværs, var de først rigtig samlet igen i søndags.

De er stadig lige så små, store personligeheder som altid og absolut ligeså dejlige og larmende som altid. Sammie som jo længe har sukket over at få en lillebror, not gonna happen, havde insisteret på at Villum også kom, så de kunne ha lidt mandetid sammen.

Det var en hyggelig dag, som altid! Der blev også tegnet på væggen, som forresten ryger inden for de næste par dage 

onsdag den 12. december 2012

Glimt...

Julen begynder så småt at indtræffe herhjemme, men eftersom der er 12 dage til juleaften idag, bør det vel også være sådan.
Igår købte Sienna og jeg endda juletræ, det skal op i næste uge og vi er faktisk ved at være klar. Der skal bare lige dampes tapet ned i den sidste stue også er der officielt julepause fra projekt renovering. I løbet af denne uge har vi endda fået sat de sidste hylder op i den anden stue og hehe det ser herre godt ud ;)

Så ja tiden flyver afsted, som altid, med julegave indkøb og forberedelse. Og ahh nu vi taler om julegaver, så de der julemarkeder og julelagersalg er herre farlig, men, men, men vel også en fantaststik mulighed for at få fat i nogle ting man ellers skulle ha betalt en milliard for.

Også, ja så læser jeg, som i rigtig læser, ingen lydbog, for man kunne ikke opdrive den sådan ;)  Det er Beautiful Creatures jeg læser, and I like - men helt utroligt tidskrævende når man er vant til at kunne fortage sig noget samtidigt med man "læser" en historier.

Nå nu lige en lille læse pause også har jeg mega travlt....

onsdag den 5. december 2012

Julepynt, hvor alle kan være med...

Forrige weekend lavede unger og jeg en del julepynt, der i blandt denne fine ranke.
Jeg synes lige jeg ville dele ideen med jer, da det er julepynt hvor ALLE kan være med, selv de aller mindste.

Jeg havde købt noget akvarelpair og så ellers bare bedt Sienna om at male løs på det med vandfarve. Der behøver intet motiv at være, da det alligevel kun er udsnit man kommer til at se og derfor kan alle også være med. Faktisk tænker jeg de helt små kunne lave noget rigtig fint på den måde.

Vi valgte kun at bruge grønne nuancer til denne her og har så også lavet en anden kun i røde. Enkelte steder kom der lidt glimmer på. Da de var tørre tog jeg vores runde puncher og lavede en hulens masse cirkler, som jeg derefter syede sammen på maskinen.

Man kan jo også bruge en stjerne puncher eller en anden form og evt. hænge dem på juletræet. Håber I kan bruge denne lille ide

tirsdag den 4. december 2012

En af de dage...

Åhh den her dag, den burde bruges under dynen foran fjernsynet.
Synes mange ugers fødselsdagræs har sat sine spor, jeg er absolut intet værd idag, hele min krop skriger på ro. Alt jeg drømmer om er at falde i søvn på en sofa (hvilket vi pt ikke har) med noget virkelig fordummende kørende.

Jeg tror jeg er på kaffe kop 1 million og sidder egentlig bare og tænker onde tanker om sneen/sjappet som jeg skal ud i om et par timer - man kan jo ikke være kreativ under disse forhold.

Så jeg giver op og om lidt vil jeg gøre det. Jeg vil hente dynen, en masse puder og kop kaffe nr 1000001 og lægge mig på tæppet foran fjernsynet og takke guderne for at jeg har fået lov til at prøve viaPlay så jeg kan få lov til at se noget fjernsyn, lige nu og her hvor jeg har brug for det.

Det eneste der mangler, udover en sofa, er den bærbare så jeg også kunne ha været på nette samtidigt - nå men en eller anden kald på mig når jeg skal hente ungerne 
lørdag den 1. december 2012

Hende på 6 år!....

Vi fejre hende godt nok igen imorgen, hmm og om 2 uger igen - men her lidt fra da lilledullen blev 6 år i torsdags.
Det var en stille og rolig dag med, morgenhygge, uddeling af de mega nusser?!? kager (hendes ord, ikke mine) vi havde lavet dagen inden, tidlig hentning, besøg af mormor, lege med sit nye legetøj, æbleskive spisning, mere hygge og til sidste spisning af aftensmad på Mc D, for det var hvad hun ønskede. 
Wauuu 6 år