torsdag den 21. februar 2013

Glimt....

Jeg sagde jo vinterferien fløj afsted, men hvad er der sket med denne uge, hvor blev den af?

Her er glimt fra vores vinterferie, som vi jo havde i sidste uge. Udover at fikse køkkenet en smule, stod den på at arbejde videre på den sidste stue, så vi forhåbenligt snart kan blive helt færdig.
Jeg smuttede en tur i biografen med ungerne og ellers hyggede de lidt dage hos, mormor, vufra og hos farmor og farfar.
Sienna og jeg nåede også en tur på genbrugen, og som traditionen diktere var vi lige en tur i klunterummet. Jeg tror Sienna efterhånden ser det som en gratis butik hvor man altid lige kan få noget sjovt, så skuffelsen var stor da der nærmest var tomt. Vi fandt til gengæld nogle troldegrene og med lidt held, fik jeg hende overbevist om at det var så fedt og vi tog hjem og lavede lidt perlepynt til den ;)

Fik endda også lavet lidt Djego med Sammie, nu har den også bare ligget der i 1 1/2 år. De laver nu altid så lækre ting og jeg synes de små robotter blev ret fine!

Lige nu så skriger alt i min krop på sommer og varme. Dejlig vinterferie, men jeg vil bare gerne ha vi springer til sommer nu. Vi bestilte sommerferie igår og ahh jeg glæder mig til at komme til Frankrig igen og nyde sikkerheden for varme og sol.

NU vil jeg smutte ud og være praktiskgris igen, så den der hverdag, kan hænge sammen... Åhh et år rundt i verdenen - suk!

4 kommentarer:

 1. Kære Céline,
  Tusind tak for din søde søde kommentar på min blog. IIIIIi hvor blev jeg glad -tænk at nogen ser, at vi prøver at gøre det hele bare lidt anderledes.
  smil,
  Kunne du tænke dig at vi kom hjem til dig og lavede en repotage??

  Stort smil og knus
  Camilla

  SvarSlet
 2. .... syntes det ville være så fint at lave en repotage i dit smukke hjem.
  smil,
  skrev bare igen for at sige ,at har du lyst, kan du jo skrive mig en mail på: camilla@hunch-living.dk

  SvarSlet
 3. Hej Céline

  Jeg har tidligere på ugen købt stof af dig og skrevet en mail til dig ang ændrede adresseoplysninger samt forespørgsel ang. en af stofferne. Jeg skriver til dig her da jeg endnu ikke har fået svar fra dig - bare for at være sikker på, at du har modtaget mailen - så stofferne ikke bliver sendt til min gamle adresse. Hvis du ikke har modtaget en mail fra mig - vil du så skrive til akjoensson@hotmail.com?

  Mange hilsner
  Anna Svenning

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Anna
   Jeg svare lige på mails imorgen, skal nok sende til den rigtige adresse ;)
   Knus C

   Slet