lørdag den 3. august 2013

3 gange lækkerhed...

Mens jeg vi var i Frankrig annoncerede Stilleben at de havde fået en ny lille levering af Stockmarrs smukke skåle.
Igennem tiden har jeg fået mange henvendelser fra jer, ang. de smukke skåle, så jeg udnyttede de socialemedier og gav info'en videre via bloggens facebook side (besøg den endelig, jeg deler mange ynglings opdagelser der) og Instagram - jeg håber at I fik fat i nogle af dem :)

Jeg selv cyklede derind i foregårs i håb om at finde lidt udsalgsgodter, men med hjem kom altså 2 små Stockmarr skåle. Den ene mere enkel, end dem jeg har, men stadig med den fantastisk glasur. Jeg takker for i gemte lidt til mig. Der er stadig en der inde, som jeg vil anbefale, den var meget smuk IRL - den her...

I Frankrig har vi en lidt ufrivillig tradition med at spise meget chokolademousse, i år dog meget mindre end normalt. Men vi kom frem til vi rigtig gerne selv ville prøve at lave det, da vi så kunne undgå mere sukker. Det var dog ikke muligt at opstøve pasteuriseret æg i Frankrig og vi ture ikke bruge deres normale, så vi måtte vente til vi kom hjem.
Daniel prøvede at lave en portion igår, den blev ikke helt vellykket, så vi fandt en ny opskrift i dag og prøvede igen.

Det var denne Heiberg opskrift vi lavede idag, dog uden sukker, sødmælk blev erstattet med fløde og vi brugte en 74% chokolade. Den blev rigtig go, kan absolut anbefales, især med hindbær til mmm. Der var måske ikke mange hindbær, men til gengæld havde Sienna plukket dem med ekstra kærlighed i haven 5 kommentarer:

 1. De er stadig åh så smukke! Mmm jeg kunne godt bruge sådan en portion chokolademousse lige nu...

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så smukke Ida <3
   Og mmm, vi laver moussen igen iaften, til sidst-sommerferie-dags hygge !!

   Slet
 2. De skåle er så fine! Sådan en håber jeg en dag jeg kan købe mig. Desværre bor vi jo ikke lige i nærheden længere :S

  Til gengæld erhvervede jeg mig i går Marimekko-skålen med det fine blå motiv, som jeg så første gang her på din blog. Den er så skøn og altså også nået til denne side af jorden :)

  Ser lækkert ud med chokolademousse!

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger også de Mariemekko skåle hverdag - de har en perfekt størrelse og passer bare til alt. Skal lige ha købt en sidste, tror det er bedst at havde 4 - så der en til hver ;)

   Hvornår kommer i egenlig hjem Mirjam - altså hjem til DK, ved i det?

   Knus

   Slet
 3. Det er virkelig nogle fine skåle - og med chokolademousse bliver det jo ikke meget bedre :-)
  /tina

  SvarSlet