fredag den 2. august 2013

7 ud af 12...

Der blev pludselig stille på bloggen. WiFi og London var ikke så stabilt og da vi kom hjem forleden var det mig ej muligt at fikse billeder på Mac, da den mente jeg havde fyldt hard disken, med billeder - kan det nu passe ;)

Så lidt forsinket de 7. billeder ud af de 12. Jeg synes jeg har lavet nok portrætter, så det blev helt ikke opstillet billeder taget i London. Mere om den når jeg lige har fået slettet nogle flere billeder, så der er plads til at lægge de nye ind Sammie// ham der trænger til at komme til karate igen - godt det starter på mandag igen.
Sienna// hende der har ventet meget længe, på at få sit bamse ønske opfyldt - endelig er det sket.


4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, tror ikke lige Kaya skal se billedet af Sienna, hun er nemlig så bamsetosset at vi ikke kan nærme os en legetøjsbutik uden at hun tigger og ber om en ny til samlingen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bamser er da også så hyggelige. Jeg selv havde en ENORM samling - den er et eller andet sted endnu. Min mormor havde en ting med at give mig bamser og der fortsatte altså til jeg blev voksen.
   Sienna har faktisk ikke nogen, men låner altid den een som Sammie har - så hun drømte om at få en ;) Det har hun nu fået <3

   Slet
 2. Dejlige billeder af smukke børn!
  /tina

  SvarSlet