torsdag den 15. august 2013

London med børn #1...

De senere år har vi været en del i London, primært uden ungerne, men i år tog vi igen dertil i forbindelse med hjemturen fra Frankrig.

Vi har været der så meget de sidste par år, at de vi ligesom skulle prøve noget nyt i år. Jeg ville gerne ha samlet vores 5 dage i London i et indlæg, med det blev simpelthen for stort, så her kommer første del.

I år havde vi lejet en lejlighed lige ved Finsbury station, der ligger i nord-øst London. Super fin placering i forhold til undergrunden, men skal vi sige det pænt, det var et noget rustikt område. Lejligheden var super pæn, ren, ny OG crazy varm. Jeg sov ikke de første 3 nætter, da vi ikke kunne kommer under 30 grader derind og ingen mulighed for at lave ordentlig udluftning.

Men som sagt var det gode, at det var let at komme alle steder hen og selvom vi den første dag, tog til noget så traditionelt som Covent Garden, med Ladurée makroner, Mumi og Apple butik, fik vi oplevet noget nyt dagen efter.

På anden dagen, tog vi nemlig til området Islington, bolt et par stationer fra hvor vi boede. Et meget, meget hyggeligt område, med massere af lækre spisesteder, indretning og loppemarked. Stemningen var meget boheme agtigt og det var utroligt smukt at gå langs den idylliske Regent's Canal, med de farverige husbåde.
Der skulle ligge et madmarked i nærheden, men det lykkedes os ikke at finde derhen, før alle var for trætte og sultne. Vi endte derfor med at spise på en meget lokal pub, lidt ude fra det hele, men med virkelig velsmagende mad og umm lækker lemonade.

Helt sikkert et område jeg gerne ville besøge igen Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar