tirsdag den 1. oktober 2013

Nyt til køkkenet og madpakkerne...

For et par uger tilbage blev jeg gjort bekendt med shoppen Objects & Use, det specialisere sig i bæredygtigt design. Jeg mener det var via den gode Lisbeths instagram, men ligegyldigt hvad var jeg straks solgt.

I fredag fik jeg så endelig taget mig sammen, til at kigge nærmere på shoppen OG shoppe. Det blev først og fremmest til nye kemi-fri madkasser til ungerne, jeg tænkere hurra, ingen kemi, men også ahh lavet af stål, så holder de nok længere end et par måneder. Dernæst til nye grydeskeer og spatel i oliventræ, jeg er nemlig uendelig træt af alt mit melamin, som jeg også har en fantastisk evne til at ødelægge - måske derfra ungerne har det med madkasserne, hmm.

Tilsidst bestildte jeg også en fansy opvaskerbørste, i det lækreste træ og med så grøn en tankegang at selve børstehoved kan udskiftes, det da vildt smart!
Jeg fik det hele igår og det har på ingen måde skuffet, det hele var så lækkert og alt er allerede i brug, ink. opvaskerbørste desværre 9 kommentarer:

 1. Dejligt at du fandt gode sager i den skønne butik. Skrev om madkassen på min blog for nogle uger siden. Må også eje de opvaskebørster. Geniale!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså ja ik - nå man nu engang er nød til at vaske op, så må det kunne gøres på luksus måden <3 Godt ønske !!

   Slet
 2. Kære Celine.

  Jeg har lige sendt dig en mail, på den mail du har stående under kontakt - virker den stadig?

  Mange hilsner Betina

  SvarSlet
 3. Lækre sager! Jeg var også ret vild med den der madkasse, men vi har en anden rumindelt, der fungerer og så er der jo lidt langt til den anden side ;) Her har vi også en opvaskebørste i træ med udskifteligt børstehoved. Og eftersom vi ikke har opvaskemaskine, bliver alt vasket op med den. Så det gør ikke noget at den er lidt lækrere end dem af plastik man kan købe.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hader at vaske op, så som minimum så skal det ski være lækker ;)
   Og ja, det er pææænt langt for 2 madkasser, men lækre er de <3

   Slet
 4. Vi har også de madkasser og de er SÅ gode. Jeg elsker dem og jeg synes netop det er så dejligt at man kan pakke en hel madpakke uden af skulle bruge nogen form for indpakning til maden, og så er de jo altså også bare så pæne at se på :-)

  Har også kigget på de grydeskeer og åh, deres skærebræt i oliventræ det drømmer jeg virkelig om!

  SvarSlet
  Svar
  1. HELT sikkert at skærebrættet bliver det næste jeg skal ha - åhh det ser så lækkert ud <3

   Slet
 5. Ej, lækre ting! ♥ Tak for tip om de fine sager, det vil jeg bestemt kigge nærmere på : )

  Dejlig dag til dig og dine!

  Kh Marthe

  SvarSlet