onsdag den 11. august 2010

Elsk dit hjem...

Kender du de dage hvor du bare føler dig mere død end levende, damn jeg har en af de dage. Var så træt i morges at jeg ikke engang orkede kaffe, hvilket siger en hel del og situationen.
Jeg har kæmpet hele dagen med at komme op til overfalden, har drukket way to mutch kaffe, har fået hovedpine, sikkert af way to mutch kaffe, har siddet i sofaen for at slappe af og har fået ondt i ryggen af at sidde i sofa og slappe af og sådan er det gået slag i slag.

Men nu har posten lige været her og havde en bog med til mig som jeg længe gerne har, ville læse. Bogen hedder ”Elsk dit hjem”, go titel ik’ og er af Ranvita La Cour. Jeg kendte slet ikke til hende før en læser her på bloggen spurgte om vores hjems indretning var inspireret af hende også måtte man jo lige se hvad hun var for en. Nu vil jeg så se om jeg ikke kan finde lidt go karma i denne smukke bog og forsøge mig med en kop te…

8 kommentarer:

 1. Hej Må altså lige høre dig ad, hvor har du købt disse stue border - jeg stå nemlig og mangler et nyt og kan se disse lige er det jeg søger ;)
  Lene

  SvarSlet
 2. Hey Lene

  Det er bønne border, de kan købes hos designer zoo.

  MAn kan få dem i ca. alle farver og 3 størrelser. Vi er helt utroligt glade for vores :)

  SvarSlet
 3. mange tak ;) må tjekkes med det samme.

  SvarSlet
 4. Hvad synes du så om den? :oD

  SvarSlet
 5. Hmm ved det ikke rigtig endnu, kunne kun kigg eog ikkelæse så meget pga. hovedpinen. Men jeg vender tilbage med min mening ;)

  Har du læst den??

  SvarSlet
 6. Ikke fra ende til anden. Er bare lige hoppet ind de steder hvor overskriften lige sagde mig noget. Havde den faktisk lige fremme igen her til aften, men blev afbrudt. Tror jeg vil bladre igenne den igen i morgen og læse lidt. Hun har nu nogle meget fed overvejelser, og tænker anderledes om "et hjem" end jeg før har gjort. Det har været sundt for mig :o)

  Glæder mig til at høre hvad du synes.

  Kh.

  SvarSlet
 7. Jeg har også bogen:o) Kan godt li' den men har ikke læst den sådan fra ende til anden! Men også kun læst hvor noget fangede mig.
  Ved i at i også kan få nyhedsbrev fra hende?

  SvarSlet
 8. Det er en fantastisk bog :)

  SvarSlet