onsdag den 27. februar 2013

Gode kurver...

I forgårs lykkedes det!

Jeg har ønsket og holdt øje alle steder, i mange år nu... Men damen jeg har haft på hjernen, er en dyr dame! Ja jeg taler Wiinblad dame her, eller opsats hedder det vidst, sådan en fik jeg i hvert fald  endelig i forgårs. Kæmpe tak til min mormor for hende!

Hun har gode kurver, er godt bemalet, ja nogen ville nok kalde hende alt, alt for meget af det gode - jeg gætter på det er derfor jeg elsker hende. Det er i hvert fald ord, jeg også er blevet kaldt igennem tiderne ;) Men når hun står der med sine store øjne, blomster på kinder og i håret, kan jeg ikke andet end at elske hende  

mandag den 25. februar 2013

House on fire...

Da jeg kom hjem forleden, mødte der mig lidt af et kort chok, da jeg kiggede op mod Siennas værelse ned fra vejen... Det lignede seriøst at værelset stod i flammer og et kort sekund bankede hjertet lidt lidt ekstra hurtigt.

Men det så også forkert ud og da jeg var helt sikkert på det ikke kunne være ild, gik vi op. Det der lignede brand fra gaden var en rød lavtstående sol, hvis lys ramte vinduerne i stuen, videre ind på Siennas værelse, hvor det ramte lysekronen og de store transparente perler i vinduet. Værelset var dækket af små røde lys prikker og billedet kan slet ikke gengive hvor smukt det var.

Det varede nok ikke mere end 2 min også var det væk torsdag den 21. februar 2013

Glimt....

Jeg sagde jo vinterferien fløj afsted, men hvad er der sket med denne uge, hvor blev den af?

Her er glimt fra vores vinterferie, som vi jo havde i sidste uge. Udover at fikse køkkenet en smule, stod den på at arbejde videre på den sidste stue, så vi forhåbenligt snart kan blive helt færdig.
Jeg smuttede en tur i biografen med ungerne og ellers hyggede de lidt dage hos, mormor, vufra og hos farmor og farfar.
Sienna og jeg nåede også en tur på genbrugen, og som traditionen diktere var vi lige en tur i klunterummet. Jeg tror Sienna efterhånden ser det som en gratis butik hvor man altid lige kan få noget sjovt, så skuffelsen var stor da der nærmest var tomt. Vi fandt til gengæld nogle troldegrene og med lidt held, fik jeg hende overbevist om at det var så fedt og vi tog hjem og lavede lidt perlepynt til den ;)

Fik endda også lavet lidt Djego med Sammie, nu har den også bare ligget der i 1 1/2 år. De laver nu altid så lækre ting og jeg synes de små robotter blev ret fine!

Lige nu så skriger alt i min krop på sommer og varme. Dejlig vinterferie, men jeg vil bare gerne ha vi springer til sommer nu. Vi bestilte sommerferie igår og ahh jeg glæder mig til at komme til Frankrig igen og nyde sikkerheden for varme og sol.

NU vil jeg smutte ud og være praktiskgris igen, så den der hverdag, kan hænge sammen... Åhh et år rundt i verdenen - suk!

onsdag den 20. februar 2013

Den STORE GIVE AWAY...

Det er ikke mange give aways jeg igennem årene har våget mig ud i, men nu skal det være slut ;)

Jeg ved godt der ikke har været voldsomt meget krea fra min hånd på bloggen det sidste år, jeg giver renoveringen skylden. Men jeg anser dog stadig mit lille blogunivers for at være et kreativt miljø og håber da stadig også jeg kan inspirere lidt, med mine store og små projekter udi de forskellige kategorier som jeg bevæger mig indenfor.

GIVE AWAY'en er et gavekort på 500 kr til brug på stof i min lille stof butik fab + fun + fabric.
Det foregår på følgende måde...

1 lod // skriv en kommentar
10 lodder // skriv en kommentar + bliv fast læser
20 lodder // skriv en kommentar + bliv fast læser + link til denne give away på din blog

Ja, så kan i nok selv se hvad jeg helst ser jer gøre og i tager selvfølgelig bare de billeder i skal bruge :)
HUSK at skrive hvor mange lodder du smider i puljen.

Jeg udtrækker vinderen den 1. marts og håber i vil hjælpe mig med at sprede budskabet om både min blog men også min fantastiske stofsamling, hvor jeg løbende lægger nyt op, ink. pakker med mindre stykker fx til patchwork eller børnetøj 
mandag den 18. februar 2013

På rad og række i køkkenet...

Øhh hvor blev den vinterferie af?!?

Nå den kom og gik, men efterlod sig dog et køkken der er bedre end nogenside. Ja okay, vi har ikke et smart, praktisk, stort og luftigt køkken. Nææ vi har det originale fra '30, hvor kun bordplade og vask er udskiftet igennem årene - men hey jeg elsker det! Nogen gange drømmer jeg om et nyt fordi skabsplads ikke eksistere og endnu værre er det med bordpladsen, men det vinder mig med sin charme (hvis du vil se det er de her nok de bedste bud)

Jeg har længe gerne ville gøre noget, et eller andet, noget der gjorde at jeg kunne finde tingene inde i de overfyldte skabe, men hvad der er jo ikke plads til mere. Men ahh, så fik jeg tanken om at arbejde i højden, så der hvor vi havde før havde en hylde, har vi nu 3 og alt hvad der der før var presset ind i skabet, er nu sat i system ved hjælp af patentglas.

Det krævede 2 ture i IKEA, for at få nok patentglas, 2 ture i Silvan og en vinterferie, for at rydde ud i køkkenet fra A-Z. Men alt har nu en plads, alle kasser og glas har påskrevet hvad de bør indeholde, så tingene også kommer tilbage på sin plads og ja! det kræver at det står der ;)
Samtidigt har jeg også været kritisk og ryddet UD og om lidt køre jeg hen til genbrugens klunserum og aflevere alt det vi ikke behøver.

Det føles totalt befriende ikke at ha alt muligt unødvendigt stående!
Og apropos nødvendigt, så tjek lige de fine små nærmest espresso Wiinblad kopper der har fundet vej ind i køkkenet, er ikke støt på dem før og de er jo tydeligvis en nødvendighed 

PS. Kalk tuscherne er købt i Panduro og er lige til at vaske af.


tirsdag den 12. februar 2013

Fastelavn...

Ahh ja fastelavn, det fik vi ski udlevet i år...
I fredags var der fastelavn på skolen, som var efterfulgt af fastelavn på SFO'en, som sluttede af med fastelavnsfest i Siennas klasse - også var den ged, fandeme også barberet!

Jeg havde lavet kanin kostume til Sienna, så surt jeg ikke har et billed, hvor man kunne se hendes lille hale - er sikker på hun kunne ha vundet, dagens sødeste lille bagdel. Sammie ville være dame, sammen med en ven fra klassen, de var sååå yndige, så det var mest af alt bare en tur i H&M, hvor det var overraskende svært af finde ham en kjole, hmm.
Men tidligt oppe var jeg og male den ene mere i hoved end den anden. Efter at ha aflevere dem i skolen, var det bare hjem og sy øre til mig selv, bage fastelavnsboller, som blev virkelig gode, så her et link og til slut male mig selv i hoved, før jeg endnu engang mødte op på skolen.

Nå ja, jeg skulle også lige købe mad ind på vejen, iført ansigtmaling og øre, det kan kun beskrives som lidt af en oplevelse ;) På skolen fik Daniel lige et ekstra overskæg, ungerne fik hygget og slået katten af tønden IGEN! og godt mæt på fastelavn drog vi hjem pænt udkørt.

Dagen var ca. lige så speedet som dette indlæg mandag den 11. februar 2013

Hun er min, hun er miiin...

Kan i huske da jeg sad der i en filmbus en hel dag, mens Sienna indspillede en reklamefilm - for nu er den her!

Vi har sidder parat siden i morges, i håb om at fange den og på et tidspunkt var vi ski ved at opgive - men så sendte min veninde pludselig en besked om, at nu havde hun altså set den og håbet var igen stort. Vi fangede den på kanal 4 og her til aften lå den i hver reklameblok, men den burde vidst også være på tv2, tv3, 5eren, 6eren og Discovery.

Det er en Danonino reklame! Og jeg blev før på dagen spurgt om det ikke lå langt fra vores livsstil... øhh nej! Vi spiser ikke kun øko og sund mad - meget langt fra faktisk og hver fredag får ungerne et Kinder æg. Alt med måde, sådan er det, også må man jo bare drømme om en dag,  at kunne leve op til det jeg åbenbart og måske lidt ufrivilligt udstråler ;)

En ting er i hvert fald sikkert, jeg er møg stolt af vores lille skøre, smukke og dejlige datter 

lørdag den 9. februar 2013

Gensyn med en lillepigedrøm...

Fik ski ryddet op og måske mest ud på Siennas værelse forleden, heppa!...

På så få m2 (ca. 7 stk)som hun har, er det en ofte tilbagevendende begivenhed og det skal gøres når hun ikke er hjemme, for hun vil absolut helst gemme alt, ink gamle indtørret kastanjer - det må komme fra hendes far ;)
Jeg er ikke ordensfreak, faktisk meget langt fra, ja ingen i det her hjem er det desværre. Men jeg er super go til at rydde ud når jeg kommer igang og på vores 82 m2, er det også en nødvendighed. Når det bliver sommer, har jeg en date med et stort kælderrum, der bare skal ryddes i bund, ahhh jeg glæder mig allerede.

Jeg elsker generalt at alt har en plads, og det er måske det jeg synes fungere bedst på Siennas værelse. Vi arbejder med forskellige opbevaringsløsninger, fx. har hun en gammel kuffert som der ligger legetøj i og en taske som hun lægge sin meget store mængede tegninger i. Pluds så har hun ikke så meget unødvendigt, hvis i kigger på billederne med hylderne kan i faktisk se alt hun har, pånær en skuffe i hendes skrivebord, hvor der er tegnemapper og andet krea i og by the way, alle de hvide kasser på hylderne er til tøj.

Nå jeg drømmer om også at ha så meget styr på vores egne ting. Så snart vi er færdige, skal det være en realitet og det bliver hvidst også først en mulighed der.
Jeg fik ikke lige taget et billed af hendes smukke skrivebord, men du kan se lidt gamle billeder, fra værelset lige var blevet færdigt her og her - det ses tydligt at det er mere brugt og i brug nu 

tirsdag den 5. februar 2013

Summertime NU!...

Jeg længes så frygteligt meget efter sol, sommer og lange, varme dage i haven.

Det er vidst ved at være en tilbagevendende ting,  at jeg rammes af denne enorme trang til sommer her i februar, nej ikke engang forår, men højsommer.  Og det ender altid med at jeg sidder og bruger alt, alt for langt tid på at kigge på blomsterfrø, sommertøj og gamle billeder fra varme dage.

Igår ramte sommertøjs lysten og her er lidt af det jeg drømmer om at Sienna hopper rundt i, om et par måneder. Kan mærke at det er blomsterfrøene næste gang, uhh og roserne... lørdag den 2. februar 2013

Twinkle Twinkle Little Star...

Hvorfor er det sådan, at når man ikke kan komme til noget, så vil man det...
Min symaskine og ja alt andet af mit krea, er pakket ned i kasser og absolut ikke til at få fat i. Men krea vil nogle gange bare ud, så med meget lidt ny indkøbt og lidt fra gemmerne, fik jeg lavet denne lille stjerne.

Den er i sort glimmer filt på forsiden og Liberty på bagsiden. Lidt strygemærke, perler, palietter og krystaller på snor.
Tror jeg må lave lidt mere af den slags, skal bare lige ha fundet vliesofix til den næste fredag den 1. februar 2013

Glimt...

Hov! hvad blev der lige af ugen og Januar for den sags skyld. Hvis tiden insistere på at flyve så hurtigt afsted, så er det måske snart rigtig forår og det er helt ærligt hvad jeg trænger til.

Her er blot lidt glimt fra den sidste uge, måske mest af efterladensskaber fra min fødselsdag og med det mener jeg skam de gode som fx. gaver 

1// Nyt Richard Mortensen billed, er hel vild med det. Det er min fødselsdagsgave fra min mor og Henrik.
2// Jeps ombygningsrodet er stadig ret overvældende, til gengæld elsker jeg min genbrugs agora jakke, med påsyet død ræv om halsen.
3-4// Franske anemoner - elsker dem og køber altid et stort bundt omk. min fødselsdag.
5// Lidt flere gaver. Forresten er der nogen der har prøvet, de der papir øjenvipper og kan give et tip eller to?
6// To nye ringe fra Maria Black, gaven fra manden. Er ret vild med dem, da alle min ringe ellers er ret voldsomme og dermed også ret upraktiske.