torsdag den 28. oktober 2010

Øv grå, som i mussegrå…

029 copy

Er det ikke sjovt som ens syn på en farve kan ændre sig?

Jeg har altid været en ret så farveladerig pige, gang i alle farver og nuancer ellers sådan ca. da. En farve har jeg dog altid haft et lettere anspændt forhold, nemlig grå – som i mussegrå, overskyethimmelgrå, sølvgrå, puha nej det gik bare ikke. Men hey, hvad er der sket, pludselig er grå begyndt at snige sig ind under huden på mig og alle mulige andre steder for den sags skyld.

Ja, jeg ved jo godt hvad der er sket, jeg har en veninde der er stor samler af grå, som i meget gråt også med grå ovenpå, men på en absolut fed måde, hvilket jeg slet ikke før mente kunne eksistere. Stor samler bliver jeg nok aldrig, men grå og jeg er faktisk blevet helt gode venner nu ;)

tirsdag den 26. oktober 2010

Naturen indenfor…

027 copy023 copy  042 copy041  033 copy018 copy053 copy051 copy   

Åhh, de mørke måneder er over os og jeg trænger til grønt, grønt som ude i haven om sommeren.

Måske er det derfor jeg hungre efter at plastre hele huset til med planter. Indtil videre er stuebirken fra opgangen nu sat i stuen, den pottet efeu står der ligeså og alle pelargonier fra haven eller i hvert fald dem der stadig havde en størrelse til indendørs brug står omkring i vindueskarmene og ved siden af stiklingerne fra dem der var blevet for store. Selv vores lille gang, har fået en sukkulent, jeg ved ikke om den kan klare det, for det er jo ikke et sted med voldsomt sollys, men ellers må den frem i lyser, nu skal det prøves. Også er der selvfølgelig stadig alle de blomster der plejer at være rundt omkring :)

lørdag den 23. oktober 2010

Lidt efterårs krea…

034

Jeg synes det er længe siden jeg sidst har vist rigtige krea-projekter her på bloggen, Strawberryflavor, tog ligesom alt tiden og krea-energien ;)

Men lidt har jeg da gang i, et stykke baby tæppe i granny strips og hertil må jeg lige tilføje… Ihh hvor er det irriterende ikke at vide med sikkerhed hvad det bliver, synes det er svært med farve valg når det ligesom skal passe til begge køn. Men tæppet bliver lækkert i marion uld og hvis det ikke var fordi jeg selv ikke kan klare uld mod min hud, ville jeg helt sikkert også lave noget til os selv i det.

Til gengæld har jeg fået gang i brodernålen og pønser på noget der skal ende som en lille pude. Det var meningen det skulle ha været en større størrelse, men jeg tror det ville blive for meget af det gode. Men sjov det er det, lidt ligesom at male, man ved ikke rigtig hvor man ender og selv trådens længde lader jeg også være medbestemmende. Glæder mig selv til at se hvad det hele ender med :)

Go’ lørdag derude…

038 037

tirsdag den 19. oktober 2010

Stilhed…

022 copy

Efterårsferie… det er hvad vi har nu. Men ungerne er hos mormor de her første par dage, så herhjemme er der stille, som i stille! Så her til morgen fik jeg lige pimpet et par Mao sutsko til Sienna, med fine små hjerte yoyo, en på hver, en super fin måde lige at gøre dem lidt personlige. Faktisk er ideen snuppet fra min venindes mor der syr små patchwork sekskanter på ungernes, også en super ide, som nu er givet videre ;)

Ellers er det blevet officielt koldt herhjemme, dvs. forsatsdøren er sat på altandøren, yes yes man bor vel i et hus fra 30, der ikke må få skiftet døre og vinduer. Men intet er jo så skidt så det ikke er godt for noget og forsatsdøren betyder jeg nu har en vindueskarm mere og der står nu noget af min lille Wiinblad samling, sammen med de sidste Dronning Margrethe og Twise in a blue moon roser.

Om lidt vil jeg tage varmt tøj på og gå ned og slibe lidt på den IKEA skammel jeg malet blå i foråret og aldrig har lært og elske, så nu bliver den ski noget ala laksefarvet!

029 copy
035 copy

tirsdag den 12. oktober 2010

Jeg ribber lige haven…

024

I nat var nattefrosten skræmmende tæt på her i Valby – så jeg har lige været nede og ribbe haven for lidt blomster inden frosten kommer og tager livet af dahliaerne.

Men smukt er de nu også her indenfor…

003 017 018

mandag den 11. oktober 2010

Et fristed i forfald…

032

Alt i mens jeg kæmpede med at få alt parat til igen at køre Strawberryflavor på banen og derefter mens jeg har prøvet at komme mig ovenpå det – ja der blev det ski efterår, sådan rigtig for real altså.

Haven har lidt en smule eller også har jeg fordi jeg ikke har været der nok. Men i går og i dag har jeg været i gang og prøvet at få noget af det sidste i jorden og nydt, forfaldet omkring mig. Ja nu siger jeg nydt, for efterår er jo utroligt smukt, dog må jeg blankt indrømme at jeg sagtens kunne være foruden det og vinteren. Min have er et fristed, det er et sted jeg kan skabe noget smukt, trods små kræfter og det elsker jeg den for. Derfor er det også rigtig svært at undvære den når det hele sover igennem vinteren, så jeg håber ikke den bliver ligeså hård i år som sidste, for jeg vil rigtig gerne tidligt i gang.

Jeg glæder mig til det hele vokser sig stører og vildere og at haven igen bugner med blomster og til at sidde og nyde det hele fra min nye bænk...

057 007 012 016 030 034 036 047

lørdag den 2. oktober 2010

Jeg er her stadig...

Hold da helt op for nogle uger jeg lige har været igennem og med kumulation i går. Jeg har knoklet langt mere end hvad godte er for mig, men det har også været skønt, sjovt og meget givende igen at være i gang og skabe. Det har været svært fordi jeg har, måtte give slip og overlade arbejdet til andre, hvilket en kontrolfreak og detaljerytter som jeg ikke er meget for, jeg putter virkelig micro i micromanagement, men jeg overlevede ;)

I går var der åbningsfest i Butik Villa Retro og jeg kan nu officielt ikke lige fikse noget eller lave det om eller finde på mere – eller jo det kan jeg godt, men der er ikke deadline på samme måde. Det er tid til at læne sig tilbage og lige nyde hvad jeg har skabt og lavet, en ting jeg er rigtig dårlig til – men som min krop nu tvinger mig til, kan jeg godt mærke. I næste uge vil jeg bare ordne haven og hygge mig med at få lagt løg, det tid til ro!

Men jeg vil rigtig gerne sige jer tak for alle de søde ord I har givet mig med på vejen, Shinas ramte mig lige i hjertet, nok fordi det jo stadig er lidt et blødende sår – men hun skrev ”…rigtig strawberry-stil som i "gamle" dage…” og ja det føles sådan selvom noget har måtte ændres på vejen.